Доставки

Условия за доставка

Поръчката се доставя на посочения от Вас адрес – до врата или до посочен от вас офис на куриерската фирма. Доставките се осъществяват от куриерски фирми „Speedy” , с които имаме сключен договор. Ако желаете да получите доставката си с друга куриерска фирма, необходимо е да заплатите куриерската услуга.

При поръчки над 60,00 лв. – ДОСТАВКАТА Е *БЕЗПЛАТНА!

(*само за поръчки доставени с куриер на Speedy)

Сроковете за доставка са:
1. София – град: до 3 работни дни, с доставка от наш куриер или от куриер на „Speedy”.
2. Населено място в страната: до 3 работни дни от куриер на „Speedy”. В зависимост от региона, доставката е възможно да се забави.
 

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. 

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и според тарифата на куриерската копмания.

“Маранело” ООД се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Бързата поръчка, не означава експресна доставка, има за цел единствено да спести време при самата поръчка!

 
Ако предпочитате друг начин или време за получаване на поръчката, моля, свържете се с нас на тел. 0887 624132 или 0899 167415, за да уточним Вашите изисквания.

Абонирай се

Бюлетин