• http://maranello-bg.com/wp-content/uploads/2012/01/11-816x320.png
  • http://maranello-bg.com/wp-content/uploads/2012/01/21-816x320.png
http://maranello-bg.com/wp-content/themes/flare/images/shadow-2.png


 

Условия за предоставяне на кафе машини

1 Защо да изберете нас?

Фирма „Маранело” ООД предоставя различни условия за безплатно ползване на кафе машините Maranello Cafе”. Всички те са насочени към индивидуални клиентски потребности и възможности с оглед да бъде максимално удовлетворен всеки един потребител. За постоянни и корпоративни клиенти се предлагат гъвкави бонусни програми, промоции и отстъпки от продуктите “Maranello Cafe”. Предлаганите кафе машини се предоставят за безплатно ползване.

 

2 Кафе машини:

Montecarlo_Rossa

Кафе машина
“Maranello Cafe
Montecarlo”

Консумация от 100 бр. кафе или топли напитки на месец.

“Maranello Cafe Montecarlo е елегантна кафе машина, произведена в типичен ретро стил за един истински шампион.

— Read more

MXX

Кафе машина “Maranello Cafe MXX”

Консумация от 150 бр. кафе или топли напитки на месец.

“Maranello Cafe MXX” е нова кафе машина с уникален дизайн, разработена за кратките почивки по време на работния ден в офиса.

— Read more

Fiorano

 “Maranello Cafe Fiorano – Semi-Professional”

“Maranello Cafe Fiorano – Semi-professional” е полу-професионална кафе машина разработена и създадена за малки ресторанти, кафе заведения, пицарии, барове, хотели.

— Read more

picture_7

Кафе капсули и машини 2008 г.

Фирма „Маранело” ООД продължава да предлага кафе капсули /Aroma, Classic, Long, Decaff/, както и необходимата поддръжка на реализираните кафе машини „Maranello – Made in Red”, в периода 2008-2010г.

— Read more

3 Цени

Можете да видите нашите актуални цени тук…

4 Имате ли интерес?

При проявен интерес от ваша страна и за да се убедите лично в качеството на оригиналното италианско еспресо, представител на фирма “Маранело” ООД ще ви посети за безплатна демонстрация и дегустация на предлаганото от нас кафе и топли напитки във вашия офис, ресторант или дом. Поддръжката и обслужването на кафе машините се извършва в сервиз на фирма „Маранело” ООД.