Доза безкофеиново еспресо

Picture_Doza_Decaffeinato

Кафе доза без кофеиново италианско еспресо

Смес от подбрани сортове кафе за почитателите на безкофеиновото еспресо. Опаковка от 150бр. кафе дози.